No nyt se on sitte juhannuskin jo ohi. Sito muori oli ainoa meidän hauvoista joka oli rovaniemen KV näyttelyissä..en uskaltanut silloin ilmoitella muita kun ei tienny omasta voinnista. Sitolla meni näyttelyt ihan hienosti, sai EH:n ja oikein hyvän arvostelun. Tuomari kehui mm. pirteäksi ja hyvä kuntoiseksi ikäisekseen, sitähän Sito kyllä onkin.

Sijoitusnarttumme Ginakin on aloittanut koirakoulun näin kesäpäivien ratoksi, ja oikein on kuulemma hyvin mennyt. Mm. katsekontakti on alkanut hyvin toimimaan. Tsemppiä Riitalle ja Ginalle! Ihana kuulla tällasia mukavia uutisia:)) Gina on päässyt tutustumaan myös uimisen tai ainakin vedessä läräämisen ihanuuteen ja se vasta kivaa onkin:)) Kaikin puolin Ginalle kuuluu hyvää ja kasvanutkin on kovasti. Laitoin muuten tuonne Sijoituskoirat sivulle uusia kuviakin Ginasta.

Eilen ilmoitin koirat tuonne Porin KV näyttelyyn ja samana viikonloppuna olis sitte Turussa erkkarit..Kaikki nyt riippuu tästä vauvasta, miten kaikki menee ja ollaanko terveitä. Mutta jos kaikki hyvin menee ja päässään lähtemään niin tosi kiva olisi. Samalla voitais poiketa Haapavedellä katsomassa Ginaa, sekun ei vielä ihan pääse edes pikkupentu sarjaan:((