Heippa taas pitkästä aikaa! Ei ole taas tullu paljo kirjoteltua tänne ku on muka niin kovasti kaikkee hommaa..No on sitä hommaa kyllä ihan rehellisesti ollutkin tosi paljo. Kauheesti on pitäny höösätä täällä pitkin tonttia ja yleensäkkin kotia yrittäny vähän siistata ja heitellä turhaa roinaa pois..Kun olis ens viikolla se h hetki käsillä..Siis vauvan tulo:)) Kyllä jännittää jo kamalasti! Menee meikäläisten elämä ihan sekasi, saas nähä mitä koirat meinaa uudesta tulokkaasta. Toivottavasti nyt kaikki menis hyvin, siinä sitä onkin toivetta kerrakseen.

Nyt vietellään siis tällaista oikeinkin rauhallista jussia ihan kotiterassilla, muutama ystävä tulee kylään tänään. Hyvää ruokaa, seuraa ja saunaa siis kuitenkin tiedossa jotain siis perinteistäkin juhannuksen viettoa..Niin ja tietenkin koiranäyttelyt. Tänä vuonna en ilmottanu rottiksia näyttelyyn ollenkaan koska ei tiedetty mikä minun vointi näin loppusuoralla on..nyt harmittaa!! Ihan hyvin ois voinu viedä kaikki, olo on niin hyvä:)) Siton kuitenkin ilmoitin,koska se ei maksa mitään niin tiesi ettei ainakaa rahat mee hukkaan:)) Lauantaina olis sitte Sito muorilla taas kehässä käynti. Sunnuntaina pitää lähtee kyllä kattomaan kuitenkin noi rotikat, on siellä ainaki yks Aken poika, ja tietenkin paljo rottistuttuja. Pena ja Kaija tulee sitte kyläilemäänkin ja toivottavasti jäävät syömäänkin meille:))

Mutta eipä tässä tän hurjempia, ei muuta kun oikein ihanat juhannukset kaikille!! Pitäkää itsestänne huolta ja rakkaistanne!! Muistakaa suojata myös rakkaitten haukkujen hipiät sääskiltä!!