Ollaan sitten äitienpäivänä käyty vähän ajelemassa...vain vaivaiset 1900km tuli viikonloppuna mittariin..MUTTA KYLLÄ KUULE KANNATTI!! Ihana pentu saatiin mukaan, takasin tulo matka menikin pentua ihaillessa:))

Pentu haettiin siis Lohjalta, helsingistä sellanen 50km.. Ukko-Pekan kennelistä. Kyllä on meikäläisellä ollu piettelemistä tämän meidän salaisuuden kanssa,ku ei tästä meidän uudesta vahvistuksesta kerrottu kuin ihan lähipiirille vain:))

Pennun nimi on siis Ukko-Pekan Gina. Ginaksi hänet myös ristittiin..tähän nimijuttuunkin liittyy jännä tarina..siitä tuonnempana..Gina sijoitettiin Riitalle Haapavedelle. Gina sai todella hyvän kodin ja mitä mahtavimman kasvuympäristön. Gina on jo tutustunut Riitan hevosiin ja tallitöihin, sekä tallikissoihin:)) Ensimmäinen yökin oli mennyt tosi reippaasti ja Gina oli tietenkin hurmannut koko ympäristönsä heti kotiuduttuaan:)) Tämä pentu täytti kyllä meidän kaikki villeimmätkin odotukset:)) Vahvaluustoinen ja todella kaunis pentu:)) Luonnekkin on todelle rohkea ja reipas. Ginan emä Sandra oli myös iloinen uusi tuttavuus, avoin ja ystävällinen koira, ja vielä erittäin kauniskin:) Tosi iso kiitos kasvattajalle, pentu on selvästi saanut hyvän elämän alun hoidossasi:))

Nyt siis ollaan päästy turvallisesti kotiin rankalta reissulta ja Gina voi hyvin uudessa kodissaan. Kaikki on siis oikeinkin kohdallaan:)) Mullakin vauva ookasi mahassa mukisematta koko pitkän reissun..vähän kyllä etukäteen hirvitti noin pitkä matka istua tän pallomahan kans, mutta kait se vauvakin tietää että tärkeät reissut on kestettävä vaikka miltä tuntuis:))

Ginasta päivitin tuonne sijoituskoirat sivulle vähän tietoa ja kuvia..käykääpä kattoon.1242152269_img-d41d8cd98f00b204e9800998e