Olipas meillä jännä ja yllätyksiä täynnä oleva viikonloppu!!! Oltiin Kajaanissa ryhmänäyttelyissä,lauantai aamuna mentiin ja sunnuntai iltana tultiin. Minä, Jarmo, Sito ja Ukko ja ystäväpariskunta Ansku ja Ari koirineen. Aivan oikein!! Sitokin oli näyttelyissä! Sito on käynyt kerran aikaisemmin näyttelyissä jolloin sai nollan ja tuomari nauroi päin naamaa ja sano että JÄTTESTUUR!! Ruottalainen ku oli...Onhan muori todellakin ihan liian suuri, mutta nyt kun se pääsee jo ilmaseksi veteraaneihin niin ajateltiin pyöräyttää sitäkin kehässä..ja kuinkas kävikään..!! Sakujen tuomarilla oli tosi tiukka linja, koiria oli 25 ja vain neljä koiraa sai ERI:n ja meidän Sito oli yksi näistä!!! Lopputulos PN4!!! Viudevaude happi meinas loppua ku vaalenpunanen nauha tuli!! Koskaan ei ole ERI nauha tuntunut näin hyvältäNauru Siton esitti hienosti ystävämme Ari...Arikin oli ihan eka kertaa kehässä,ja händlasi muorin tosi hienosti!! Suuret kiitokset Arskalle!!

Ukko kävi myöskin kehässä...vaatimattomasti sai H:n...liekö osuutta sillä että päätti pitää tuomaria kauheena MÖRKÖNÄ!! Pallejakaan ei meinannu millään antaa kokeilla..tuomarin lippahattu oli ihan selvästi jokin naamioitu rottispoikasurma-ase....IHAN VARPPINA OLI!!

Ystäviemme nöffi sai eh:n, mutta heidän toinen koira sitten vei koko potin ja oli landseerien ROP ja sai sertin!!! Onnea Pimulle!!

Tällä kertaa siis koirat joilta ei mitään ootettu, yllätti meidät täysin!! Mutta tämä juuri on se näyttelyiden suola, koskaan ei voi tietää...

Kotimatka oli melkoista tuskaa!! Myrsky oli ihan järkyttävä ja pikkupakuilla kun liikkeellä oltiin, niin tuntui että tuuli vie meidät väkisin jollekkin pellolle! Puitakin oli menny väliltä poikki ja roskalaatikot meni ihmisillä pitkin pihoja, kotona oltiin vasta puol kymmenen maissa. Kotonakaan ei oltu vältytty myrskyltä..puun roskaa oli piha täynnä ja koiratarhan iso puuovi oli lähtenyt saranoineen irti!

Kaiken kaikkiaan oli kuitenkin taas tosi kiva olla näyttelyissä ja nähdä paljon tuttuja koirakavereita, taas sai vaihtaa juorun poikineen:)))1240207617_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1240207827_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1240207990_img-d41d8cd98f00b204e9800998e