Hengissä tosiaan ollaan, hyvässä sielun ja ruumiin voimissa :) Reilu puoli vuotta sitten meille tosiaan syntyi ihana tyttö vauva ja hänet ristittiin Mimmi Meri Serenaksi. Todella kiltti ja tyytyväinen vauva, yhtään yötä ei ole tarvinnut valvoa. Koirat on myös ottanut uuden perheen jäsenen hyvin vastaan. Kaikille epäilijöille näytämme siis kieltä;) Jotkut ihmisethän tosiaan ovat sitä mieltä että tällaset tappaja koirat täytyy montuttaa jos vauva tulee:))) No..ei siitä sen enempää..

Koirarintamalla ei kauheesti oo tapahtunut. Ulkoiltu on ihan hurjan paljon! Vaunujen kanssa ja ilman:) Näyttelyissä käytiin Seinäjoella ja Hämeenlinnassa Ukon, Ginan ja Lyyran kanssa. Reissu meni oikein hyvin:) Gina on myöhemmin käynyt vielä Jyväskylässä ja Kajaanissa, Riitta onkin opettanut Ginan niin kauniisti esiintymään,että sen koiran kans on pelkästään ilo olla kehässä:)) Kiitos Riitalle!! Gina olikin kajaanissa eka kertaa junnuissa ja sai hienosti eh:n ja oikein hyvän arvostelun, päästä tuomari oli erityisesti pitänyt. Tästä on hyvä jatkaa.

Nyt oottelemma Ukon kans että pääsemme hakuilemaan kun kelit vähän lauhtuu..

Miepä nyt koitan tänne kirjotella vähän tiuhempaan..meidän sivut oli mun tollon takia kiinnikkin jonku aikaa ku en ollu hoksannu ilmotusta että verkkotunnus rotikka.net menee vanhaksi ja sehän oli jo keritty antaa jollekkin ennenku tää torvi heräs!! nyt verkkotunnuksemme on rotikka.com...

Että tällasta..:))